Aktuelt

30. SEPTEMBER: LEGESØNDAG

Vi inviterer børn fra lokalområdet til legesøndag med lege og aktiviteter for de forskellige aldersgrupper. Vi mødes kl. 10.00 i forsamlingshuset.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, så kontakt Morten på: 25 52 05 16

12. OKTOBER: POKERAFTEN

Vil du gerne lære at spille poker, eller kan du allerede spille poker, så kom til
pokeraften d. 12. okotber kl. 19.00. Det vil være muligt at købe lidt at læske ganen med.

Pris: 50 kr.
Tilmelding på mail: ufjensen@hotmail.com

22. OKTOBER: FOREDRAG

Hør Anders Emil Rasmussen fra Moesgaard Museum fortælle om den aktuelle udstilling ’Djengis Khan og Mongoliets nomader”.

Foredraget afholdes kl. 19.30 og koster 50 kr., som betales ved indgangen - enten kontant eller på mobilepay. Det vil være muligt at købe drikkevarer.

3. NOVEMBER: LOPPEMARKED

Hvem ved, måske kan du finde den unikke julegave blandt alle de mange loppesager? Vi garanterer i hvert fald, at der er noget for enhver smag på vinterens loppemarked. Der vil være salg af kaffe, te og sodavand og det sædvanlige store udvalg af hjemmebagte boller og kager.

Loppemarkedet åbner kl. 10.00 og lukker kl. 14.00

Har du lopper du vil af med, kan du ringe og aftale nærmere med Britta på tlf. 25 38 45 05 (aften og weekend). Vi modtager ikke længere store møbler, hårde hvidevarer, gamle computere. Eller Lademanns leksikon...

14. NOVEMBER: FOREDRAG

Kongehøjene i Bahrain. Hør arkæolog Michael Vinter fortælle om Moesgaards spændende undersøgelser af 4000 år gamle kongegrave i Den Persiske Golf.

Foredraget afholdes kl. 19.30 og koster 50 kr., som betales ved indgangen- enten kontant eller på mobilepay. Det vil være muligt at købe drikkevarer.

22. NOVEMBER: BRÆTSPILSAFTEN

Bliv millionær for en aften eller gør Mars beboeligt! 

Kom til brætspilsaften i Ajstrup Forsamlingshus under kyndig vejledning af lokal brætspilsentusiast.

Vi mødes kl. 19.00 i forsamlingshuset.